Alla inlägg den 2 mars 2007

Av cabbe - 2 mars 2007 16:51

Japp det blir god mat idag, mums, tar ca 30 minuter så är det klart.Danne ligger och sover, han var så trött så det kändes osm han svävade =)Han köpte mina favorit snacks, dumma lollan som lät mig smaka de =(... kommer ju bli ännu tjockare. Har gått upp 12 kg på 1 1/2 år.Känns jobbigt, kan inte ha några kläder. Fått köpa två nya byxor som jag jämt går i, plus lite nya linnen. Men man känner sig aldrig uppklädd längre =(. Men men man får vara glad att man lever, några kilon extra, ts vad gör det :P--- Har bestämt att jag ska sluta gnälla över vikten, om jag mår så dåligt av det får jag väl se till att gå ner. Jag vet inte riktigt varför jag gått upp och det är väl det jobbigaste. Flera orsaker till min viktuppgång1 har kommit över magproblemet, så tar upp maten på ett helt annat sett, går inte på toaletten 10 ggr per dag.2 börjat med p piller3 anti depp tabletternaSå tror det är en mix utav allt. För jag äter som förr, om inte nyttigare, tränar lika lite som alltid. Någon som kan tipsa om vad en lite större ( knubbig) kan klä sig i för att se lite smalare ut ? Jag letar runt men tycker jag ser fet ut i allt. Tips någon ??? Går vanligtvis i ett par jeans eller beiga löst sittande byxor med ett linne och en lös tröja över. Vill fräscha upp mig lite, men helt tappat intresset för kläder. Jag som älskade sånt förr... Jag är 169 och väger runt 70. Kilona har mest satt sig på höfter och mage. men har ganska fin byst och midja.. så tips ?

Av cabbe - 2 mars 2007 14:16

Imorgon har de spelning, synd att jag inte kan se de :( men får det snart när de spelar i Norrköping. Bilden visar grabbarna, micha som tagit bilden, hon är duktig!! De åker till thailand och blir borta tre veckor, aooo fuskit! Kan man bli annat än svartis ? vava ? haha sååå skönt. nej ska röja lite här hemma, ser fööör jävligt utDanne kom hem tidigt idag =) weii aå skönt. Jag sitter just nu och snorar och ler, min älskling är hemma. Varför sitter jag här för då ? hej

Av cabbe - 2 mars 2007 11:31

Oh äntligen fredag, så himla skönt. En hel helg med Danne hemma. Fast vi har en del att göra den här helgen, ikväll kommer Dannes bror hit, vi ska umgås lite. Imorgon har han spelning, jag ska till Lollan och Sara... Men vi har hela söndagen tillsamman. Kan ligga bakis och må dåligt tillsammans :PHar precis målat naglarna med nya nagellacken. Vita toppar och lite genomskillning rosa aktig färg på övrig. Lite fransk manikyr aktigt. Nej nu ska jag sy lite.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards